Plantmedicijn
Psylocibine 

 
Plantmedicijn
Psylocibine 
Psylocibine

 

Psylocibine “Sacred medicine” 1 op 1 sessie

Als Spaceholder verzorg ik 1 op 1 Psylocibine sessies waarbij ik jou geheel intuïtief ondersteun en begeleid.
Micro of Macro dosis.

  • Wetenschap
    Het werkzame stofje in truffels word Psylocibine genoemd. Dit stofje zorgt ervoor dat jouw lichaam het weer omzet in Psilocine een signaalstof die een receptor in een celmembraan activeert of de activiteit van een enzym verhoogt waardoor het deels werkzaam is op de 5-HT2A- en 5-HT1A-serotonine receptoren in jouw brein hierdoor verkeert jouw bewustzijn in een andere staat.

  • Emotioneel en lichamelijk
    Emotionele blokkades kunnen worden doorbroken tijdens een Psylocibine sessie. Dit is een mooie ondersteuning voor het bewustzijn proces want emotionele blokkades zijn niet meer nodig en verstoren alleen maar de levenstroom – prana – chi van het lichaam. Hoe meer blokkades energetisch en bewust worden doorbroken hoe meer ruimte er is voor meer groei in het bewustzijn. Hierdoor kan het lichaam steeds meer balanceren zodat ziektes en klachten kunnen verdwijnen.
  • Spiritueel
    Psylocibine heeft bewezen in de wetenschap maar ook aan mijzelf dat het positief nieuwe verbindingen maakt of oude verbindingen herstelt in de hersenen. We kunnen dit voor het gemak een programmatie noemen, je wordt positief her-geprogrammeerd in je onderbewustzijn maar wat al gauw toetreden doet naar jouw bewustzijn. Spiritueel gezien veranderd waar nodig de frequentie in jouw Quantum veld en bewustzijn om jou de inzichten te geven die nodig zijn om verandering toe te passen in jouw dagelijkse leven en te herinneren wat van belang is in het leven.