Over mij

“‘De weg van balans is de groei die je vind buiten je comfort zone.

Het leven brengt ons vele uitdagingen die we allemaal mogen omarmen om dichterbij onze kern te komen.

Terug naar je ware zijn’

 

Over mij

Het heeft enige tijd geduurd voordat ik kon zien dat ik enkel mijzelf in de weg zat en daarmee in een eindeloze cirkel van ”zwaarte” terecht kwam. maar gelukkig….

Verandering begint tenslotte bij jezelf. Ons ego wilt hier eerst niet aan toe geven maar langzaam aan gaf ik gehoor en gaf ik over aan mijn ware geluk, mijn innerlijke transformatie.

De persoon die om zichzelf een muurtje heeft gebouwd, bouwde het zelf langzaam weer af. En zodoende begon ik eindelijk te zien waar het leven om draait. Ik begon weer open te staan voor alle mooi dingen in het leven.

Door de jaren heen ben ik met vele mensen, maar ook behandel methodes in aanraking gekomen zowel spiritueel, mentaal als fysiek. Dit heeft mij een heleboel kennis gegeven om daarmee mijzelf maar ook mensen in mijn omgeving te helpen.

Het begon met intuïtieve healings geven en een stuk coaching van mensen op open avonden bij een spiritueel centrum. Niet lang erna ben ik in aanraking gekomen met Touch of matrix of ook wel Quantum-touch genoemd. Vanuit deze ervaring kwam er steeds meer interesse om een hypnotherapie opleiding te doen. Dit heb ik in begin 2019 met plezier afgerond, zodoende heb ik mijzelf een hoop tools geleerd om de mensen om mij heen handvatten te geven om zichzelf weer terug in balans te brengen op weg naar het innerlijk geluk met een gezond welzijn.

Mijn vreugde en geluk vind ik in het helpen van anderen, het is prachtig om te zien hoe mensen transformeren naar hun gelukkige zelf.

Gaandeweg leer je dat je niet altijd alles alleen kan doen en groei je samen verder.

 

”Zonder spiegel geen reflectie”

 

Hoe mag ik jou op weg helpen naar je innerlijke geluk en gezond welzijn ?