Regressie Hypnotherapie

Hoe pas ik regressie hypnose toe op jou?

Met regressie hypnose begeleid ik jou via het onderbewustzijn en neem ik in alle rust mee in jouw innerlijke wereld zodat we tot de kern van de oorzaak kunnen komen om jouw probleem te verhelpen.

Ik zal jou in een lichte tot diepe hypnose brengen om zo via je onderbewustzijn bij de oorzaak te komen, zo kan ik jouw probleem verlichten of volledig weghalen om je vervolgens terug te brengen naar je positieve, gelukkige en liefdevolle zelf.

Oorzaken die weggenomen kunnen worden in 1 of meerdere sessies:

  • Verslavingen; Roken, Drugs, Eetverslaving, Gamen, Gokken, etc.
  • Angsten, Fobieën
  • Pijnen
  • Depressie, Neerslachtigheid
  • Burnout
  • Stress, Spanningen, Slaapproblemen
  • Familie trauma’s
  • Negatief zelfbeeld
  • Niet lekker in je vel zitten ( zonder bewust te zijn van de reden )
  • Verwerken van verschillende trauma’s

Zo zijn er vele toepassingen mogelijk met hypnotherapie.

Graag help ik jou om samen de oorzaak van het probleem te verhelpen en je weer echt in je eigen kracht te zetten om zo terug te groeien naar een positief liefdevol zelfbeeld zodat je gelukkiger in het leven staat.

Wat is hypnotherapie ?

Er is veel onduidelijkheid over wat hypnotherapie is en wat het kan. In simpele woorden kan er gezegd worden dat het een hulpmiddel is om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn liggen al onze zelf aangeleerde gedragingen die ik voor het gemak ”programma’s” noem. Net als bij een harde schijf met geïnstalleerde programma’s in een computer, werkt het onderbewustzijn ongeveer hetzelfde alleen velen malen intelligenter.

We slaan namelijk programma’s op in onze harde schijf. Oftewel het onderbewustzijn deze programma’s kunnen positief of negatief zijn. Hypnose is een veilig hulpmiddel om bepaalde angst of verslaving programmatie’s te wijzigen in een positieve herinnering zodat de angst en of verslaving verdwijnt uit jouw dagelijkse gewoontes.

Veel mensen verwarren klinische hypnose met show hypnose, daar waar het publiek lacht om de entertainment van mensen die gehypnotiseerd zijn en zich komisch gedragen. Hieruit ontstaat veel verwarring en angsten voor hypnose, echter is klinische hypnose totaal niet eng en heeft het uitsluitend een therapeutisch doel.
De hypnotherapeut werkt namelijk met zelfsuggesties en verbeelding in een rustige kalme toestand en omgeving, met het accent op reflectie en communicatie.

Oftewel:

Hypnotherapie is het doordringen van het bewustzijn om bij het onderbewuste te komen, hier liggen alle programmatie’s opgeslagen die wij in onze levensjaren hebben geprogrammeerd.

Kan ik jou hiermee van dienst zijn ?

Wil je een afspraak maken? klik op de button hieronder.