Huisreiniging

Husireiniging

Wat wordt bedoeld met een huisreiniging?

Het kan soms vervelend zijn om in een nieuwe of huidige huis het gevoel te hebben dat het ”zwaar” aanvoelt, alsof je door dikke stroop heen loopt, letterlijk oude rest energieën in een Quantum veld ofwel opgeslagen informatie in de energie.
 
Het kan ook zijn dat je last hebt van onbekende entiteiten ”overleden mensen” of andere energieën die in huis rond dwalen en jou een onveilig of benauwd gevoel geeft. 

Tip:

Salie branden en het rook door het huis verspreiden met de juiste intentie kan al een heleboel doen om de energie op te schonen. Salie bevat van nature de juiste energetische frequentie om oude rest energie te reinigen.
(zoals ook te zien in de banner hierboven) 
In het westen zijn wij dit soort kunsten verloren en lijkt dit allemaal raar, echter zelfs Einstein zei ”alles is energie” het Quantum veld zit om ons heen en of je wel of niet gelooft in ”overleden zwevende mensen in je huis” het is van belang dat jouw veilige ruimte in de energie ook schoon is.

Maar hoe ga je dan te werk?

Zelf werk ik alleen met de gedachten kracht en het Quantum veld om ons heen, zo maak ik contact met de energieën en of entiteiten om ze er bewust van te maken dat het een full house is en reinig ik de energie in het huis per kamer en ruimte en om het huis heen.

Mocht je er zelf niet uitkomen en heb je toch het gevoel dat je last ervaart van deze energieën dan kun je altijd een afspraak maken via de knop hieronder.