Healing

healing shamballa reiki

Voordat ik met een healing begin heb ik altijd een coaching gesprek met de cliënt waarin er bepaalde onderwerpen tot stand komen waardoor ik energetisch dieper te werk kan gaan tijdens de healing.

Een healing heeft alles te maken met energetisch te werk gaan.
De onzichtbare stroom die je niet kan zien maar wel kan voelen.
Een healing gebeurt dus op energetisch gebied, door deze energetische energie stroom zullen jouw ”vervuilde” cellen die trauma of emotie vasthouden gereset worden naar de oorspronkelijke schone staat. 

Hoe help ik jou?

De energie die door mij heen stroomt houd ik zo zuiver mogelijk. Dit betekend dat ik zonder oordeel en ego te werk zal gaan vanuit mijn intuïtie uiteraard in overeenstemming met jou om trauma’s, emoties of negatieve beladen energie lagen en velden in en om jou heen op te schonen.

Doordat deze velden worden opgeschoond kan het zijn dat je in een verwerking proces heen kan gaan waardoor, emoties en trauma’s los gelaten kunnen worden maar ook mentale blokkades kunnen verdwijnen. Hierdoor zal jouw Chi/Prana/Levens energie meer doorstromen en zal je meer geaard zijn en zal jouw energie level flink toenemen. 
In samenwerking met regressie/coaching kan dit hele mooie resultaten opleveren.

Heb je meer vragen ? stuur mij vrijblijvend een email of bel mij gerust even.