Leonie

Wat vind ik het toch lastig om mijn intuïtie te volgen. Altijd die strijd tussen mijn hart en mijn hoofd. Vaak genoeg voelde ik mij niet compleet of vroeg ik mij af waarom ik hier op aarde ben. Futloos kan je het soms ook wel noemen. De healing van Jeffrey heb ik ervaren als een transformerend proces en een van de meest bijzondere ervaringen. Tijdens de behandeling voelde ik dat hij de negatieve energie (blokkades) weg nam en kwam het prachtig zelf herstellend vermogen van mijn lichaam naar voren. Het voelt alsof ik uit een slaap ben ontwaakt en weer ‘aan’ sta. Ik voel mij positief, levendig en bovenal ben ik weer van mijzelf gaan houden. Wow wat een kracht zit er in je lichaam! Oude vastgeroeste patronen kon ik loslaten met behulp van Jeffrey. De connectie tussen mijn hart en mijn hoofd is weer hersteld, waardoor ik weer open sta voor de wereld i.p.v. in mijn hoofd blijf hangen. De behandeling heeft me meegegeven om te gaan voor het leven met al zijn prachtige schoonheid, en dat zolang jij in je kracht staat je bent waar je moet zijn. Ik heb een diepere laag van mijzelf ontdekt.

 

Daarbij heeft Jeffrey een enorm fijne en rustige energie om zich heen. Hij stelde zich open, net zoals ik dat deed, waardoor er meteen een warme en vertrouwde connectie ontstond. Ik vind het prachtig hoe hij zijn gave gebruikt om iedereen te helpen om de kern van zichzelf te vinden.

 

Jeff ik ben je enorm dankbaar, en als ik er klaar voor ben maak ik zeker nog een afspraak om bij een nog diepere laag van mezelf te komen. Maar voor nu, lekker in mijn kracht blijven staan en genieten van hoe mooi het leven is.

 

Liefs,

 

Leonie

This entry was posted in . Bookmark the permalink.