Alfons Ven remedies

Dankzij het levenswerk van regeltechnicus Alfons Ven, is er een unieke methode ontwikkeld om het menselijk ontregeld systeem weer bij te sturen naar balans en heelheid waardoor velen lichamelijke en mentale klachten verdwijnen.

Wie is Alfons Ven?

Alfons Ven is van beroep een regeltechnicus geweest. Op 28 jarige leeftijd krijgt hij een zwaar ongeluk waardoor zijn lichaam niet goed meer functioneert. Door allerlei nieuwe inzichten heeft Alfons in 30 jaar tijd na het studeren en bestuderen van verschillende alternatieve methoden een eigen methode ontwikkeld vanuit de alchemisme waar hij duizenden patiënten en vooral zichzelf enorm mee heeft geholpen.  Alfons Ven is op late leeftijd overleden, gelukkig heeft hij zijn levens werk nagelaten aan zijn kinderen en word de Alfons Ven methoden tot op heden wereldwijd gebruikt met succes.

Wat is de Alfons Ven methode?

De Alfons Ven methode is een geheim alchemistische methode. De korrels die bestaan uit melksuiker, zijn de dragers van informatie die je terug naar je oorsprong brengt.. Deze informatie is de onzichtbare informatie die alles bijstuurt naar het positief regelen van lichaam en geest en zelfs ruimte bied aan het spiritueel zijn. 

De producten

Alle producten zijn bereid volgens de unieke “Ven methode”.
Kenmerkend zijn de hoge kwaliteit en de optimale werking ervan voor iedereen… De resultaten zijn fenomenaal en geven de producten hun zo bijzondere waarde. Er worden natuurlijke ingrediënten gebruikt uit het planten- en mineralenrijk.
Verschillende planten worden geteeld op ongerepte grond in de Ardennen en ter plaatse zorgvuldig geoogst.
Alfons Ven geeft de gelegenheid aan mens en dier om zich op een natuureigen manier te verzorgen.

Alfons Ven producten zijn ambachtelijk bereide natuurproducten.

De 28 dagen kuur biedt kansen tot ontwikkeling voor iedereen! Vooral dat voor ‘iedereen’ is zo grenzeloos vernieuwend. Zo krijgen bijvoorbeeld ook kinderen een reële kans om vooruit te gaan in hun ontwikkeling.

Natuurlijk sluit een 28-dagen kuur goede begeleiding en behandelingen niet uit.

De kuren mogen zonder bezwaar in combinatie met reguliere medicijnen gebruikt worden.

Alfons Ven

Interesse in Alfons Ven?

Als officieel verkooppunt voor de Alfons Ven methode, kan ik de meeste passende kuur adviseren voor jouw klachten zodat je meer ruimte en geluid krijgt om de beste versie van jezelf in de wereld neer te zetten